schoonheidsbehandelingen

In deze tijd krijgt onze huid veel te maken met verschillende invloeden van buitenaf. Denk alleen maar aan de uitlaatgassen buiten en het blauwe licht van onze schermen. Het is dan ook erg belangrijk dat we goed voor onze huid zorgen. Naast de dagelijkse verzorging vindt de huid het erg fijn om elke paar weken even goed door een professional onder handen genomen te worden. Daarnaast is het voor uzelf ook even een heerlijk momentje van ontspanning. Weg van de sleur van alledag en even een momentje voor uzelf.Bij mij bent u aan het juiste adres. Met een uitgebreid assortiment aan behandelingen is er voor elk huidtype en elk budget een lekker ontspanningsmomentje te vinden.

 

Na een uitgebreide zoektocht naar een productlijn waar ik vol vertrouwen mee wil werken, ben ik uitgekomen bij de fantastische producten van nutrimetics. Dit is een women empowerment merk en wereldwijd wordt dit merk gebruikt om alle huidtypes te voorzien van de nodige voedingsstoffen en aanvullingen. Of u nu een vette, droge, verslapte huid of een huid die veel te verduren heeft door het blauwe licht van onze schermen, ik ben van alle markten thuis en heb altijd iets in mijn assortiment om u van dienst te kunnen zijn. Ook voor de jeugd heb ik producten in mijn assortiment die aangepast zijn aan de jonge, veranderende huid.

 

De verschillende behandelingen die ik aanbied zijn:

  • Basic beauty: oppervlakte reinigen met een lekkere geurende mousse of reinigingsmilk, verwijderen van onzuiverheden, korte massage, masker en dagcrème of nachtcrème (45 minuten) 

 

  • Popular beauty: Oppervlakte reinigen met een lekkere geurende mousse of reinigingsmilk, dieptereiniging dmv scrub of peeling, verwijderen van onzuiverheden, epileren van de wenkbrauwen, massage, masker met waterdamp, dagcreme of nachtcreme (60 minuten)

 

  • Deluxe beauty: Oppervlakte reinigen met een lekkere geurende mousse of reinigingsmilk, dieptereiniging dmv scrub of peeling, verwijderen onzuiverheden, epileren van de wenkbrauwen, indien gewenst verven van de wimpers en wenkbrauwen, ontharen dmv wax of touw van de rest van het gezicht, massage, masker met waterdamp, dagcreme of nachtcreme (75 minuten) 

 

Om uw huidverzorging ook de weken na de behandeling tot aan de volgende behandeling optimaal te houden, kunnen we in de salon kijken wat u nodig heeft aan producten om uw huid thuis goed te verzorgen. Uiteraard kunt u veelal deze producten direct in de salon aanschaffen. Daarnaast zijn ze ook via deze site onder het kopje webwinkel te bestellen. Verzending is tussen de 5 en 7 werkdagen.